not so human nature

Meer dan 20 jaar dierentuinfotografie. Neemt zo'n twintig gig ruimte in en beslaat meer dan 6000 foto's. En als je ze dan allemaal een keertje doorloopt kom je tot de conclusie: wij zijn niet zo uniek.


ik zie je wel

Denk nou niet dat ik je niet door heb. Je kunt je wel achter dat rare zwarte ding met die toeter op de voorkant proberen te verschuilen, maar ik heb echt wel gezien dat je naar mij staat te kijken.

nom nom nom nom

Eten. Toch wel een van de belangrijkste zaken in het leven van een dier. Ten eerste altijd, waar vind je het, en dan hoe hou je het. In een dierentuin is dat eerste gelukkig niet zo'n probleem. Het wordt je vanzelf toegeworpen. Moet je alleen nog zien dat je het houdt zonder dat een ander er mee vandoor gaat.

als je haar maar goed zit

En net als je denkt, ja dat is onzin, daar maakt een dier zich niet druk over. Nou, kijk eens naar die kraanvogel, geen veertje van z'n plek he, en die bison dan die net zijn pony heeft laten knippen. Nee, ook dieren zijn ijdel. Behalve die lama. Die heeft het laten versloffen in de corona-tijd.

wáááááááát

Niet alleen de maki lijkt zich erover te verbazen. Ook de rest van het dierenrijk, wat een ballen heeft dat beest!

zoo moe

Aan het eind van de dag is iedereen het er wel over eens. Al die bezoekers, de hele dag opzitten en pootjes geven, leuk doen, heen en weer rennen over een olifantenpaadje. Je wordt er zoo moe van.

say cheese

Maar over 1 ding zijn we het allemaal eens. Als er een idioot met een camera voor je snuit staat is er maar een ding wat hem of haar gelukkig maakt. Say Cheeeeeeeeeeeeese!

Reactie schrijven

Commentaren: 0